Blog
Soundlab Production and Demo Studios - a tehetségekért
Written by Laszlo Gajda   
Tuesday, 04 November 2014 07:57

Ezt a bejegyzést akkor is érdemes megosztanod, ha esetleg Neked nincs szükséged jelenleg stúdióra és zenei producerre, hiszen ezzel is támogatod a feltörekvő, tehetséges zenészeket.

Miről is van szó?

Az, hogy egy kezdő művésznek demója legyen, esetleg elkészüljön az első lemeze, mindig nagy kínnal jár. Ugyanis pénzbe kerül. Ebből meg nagyon kevés van. És mi lenne, ha egy 25 év produceri, hangmérnöki, valamint 10 év A&R tapasztalattal bíró szakember azt mondaná, hogy na jó, tegyünk egy próbát: Itt van ez a stúdió, amely 2014 Szeptember 15-én megújult a régi Soundlab Stúdió átalakításával, csináljunk olyan árat, amelyet mindenki meg tud fizetni?

Hát, csináljunk! Szóval: 2014 Szeptember 15-től 3 hónapon át bevezető árak: egy komplett track mix és mastering: 30.000 Ft. De: aki megosztja ezt a bejegyzést ÉS lájkolja a Soundlab Production and Demo Studios FB oldalát, az további 50% kedvezményt kap az első munkából. (Legyen az akár egy track, akár komplett nagylemez.) Érdemes akkor is megosztani és lájkolni, ha Te nem kívánsz élni a lehetőséggel, hisz lehet, hogy az ismerőseid között akad aki örül neki. Komplett dal 15 ezerért? A Gajdánál? Igen.

Sőt! Tovább is van, mondjam még? Kezdő zenekaroknak és szóló artistáknak 67% kedvezményt adok. Egy track, 9.900 Ft-ért? Igen. Ez az én kétharmadom.

Ezért a pénzért a jelentkező művészek nem csak a mixet és masteringet kapják, hanem tanácsokat is, leginkább arra vonatkozóan, hogy mit NE csináljanak, annak érdekében, hogy egy nagy hanglemezkiadóval nagyobb eséllyel tudjanak szerződni.

Érdemes gyorsan osztani, lájkolni, jelentkezni, mert a helyek gyaníthatóan hamar betelnek.

FAQ:

Q: - Jó, jó, de akkor miért nem ingyenes a kezdőknek?
A: - Azért, mert az ingyenmunkának nincs becsülete. Nem az a cél, hogy ingyen adjunk egy amúgy sokat érő lehetőséget, hanem az, hogy azok a tehetségek, akiknek nincs sok pénzük, és nem akarnak ilyen-olyan „kutatókban” részt venni, kapjanak némi esélyt.

Q: - Már ismert művészek is jöhetnek?
A: - Igen. Az 50%-os kedvezmény rájuk is vonatkozik.

Q: - És ezt miért csinálod, Laci?
A: - Miért ne? Úgy gondolom, hogy bárki megteheti, hogy tesz valamit a valódi tehetségekért.

És itt jön az apró betűs rész:
A fenti összegek nem tartalmazzák a multitrack felvételének költségeit. A Soundlab Production and Demo Studios megállapodást kötött a szomszédban található Backlight Stúdió-val, amely alapján a Backlight Studió a listaárhoz képest 20%-kal olcsóbban készíti el a felvételeket. Az is lehetséges, hogy ezeken a felvételkészítési session-ökön személyesen részt vegyek. De természetesen hozhatod is a multitracket, amit akár otthon, akár más stúdióban vettél fel. Ha csak énekfelvételre van szükséged és/vagy a zenéd virtuális hangszerekkel, vagy vonalból felvehető, azt helyben is meg tudjuk oldani, 4.000 Ft-os óradíj mellett.
A minőséget továbbra is szem előtt tartom. Ezért fenntartom magamnak azt a jogot, hogy az általam nem elég tehetségesnek ítélt művészeket visszautasítsam. Ugyancsak fenntartom a visszautasítás lehetőségét abban az esetben, ha a hozott multitrack nem alkalmas a további munkára, továbbá amennyiben a helyek beteltek.
A kedvezményes árak abban az esetben élnek, ha az adott track egy nap alatt (max 8 óra) készre hozható. Túllépés esetén új nap indul.
A kedvezmény nem átruházható.
A feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Share this post

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 30

Donate

If you like my music and what I am doing, please consider donating to cover the production costs of my downloadable own songs. There is no minimum donation, any sum is appreciated - click on the logo above to donate using PayPal. Thank you for your support.